1%
  • 0/10

دفتر مرکزی استودیو کدمسترز تعطیل می‌شود

اخراج ۴۰۰ نفر در الکترونیک آرتز

دفتر مرکزی استودیو کدمسترز تعطیل می‌شود ۰ ۰۸ خرداد ۱۴۰۴ اخبار بازی کپی لینک
کدمسترز

گزارش‌ها نشان می‌دهد الکترونیک آرتز به‌زودی دفتر مرکزی استودیو کدمسترز را تعطیل کرده و بیش از ۴۰۰ نفر از کارمندهای خود را اخراج می‌کند.

به‌دنبال انتشار خبر ناامیدکننده لغو بازی Black Panther از سوی الکترونیک آرتز و همچنین تعطیلی غیرمنتظره استودیو کلیف هنگر، اکنون گزارش جدیدی از سوی یک افشاگر معروف و قابل اعتماد منتشر شده که طبق آن، گویا این تنها آغاز موجی گسترده‌تر از تغییرات در EA خواهد بود.

طبق اطلاعات منتشر شده از سوی Extas1s، افشاگر قابل اعتماد صنعت بازی‌ها، به نظر می‌رسد که شرکت الکترونیک آرتز قصد دارد حدود ۴۰۰ نفر از کارکنان خود را اخراج کند و در این میان، دفتر مرکزی استودیو باسابقه کدمسترز نیز برای همیشه تعطیل خواهد شد.

طبق گفته این منبع موثق و آگاه، بخشی از اعضای استودیو Codemasters پس از تعطیلی دفتر مرکزی، به سایر پروژه‌های شرکت الکترونیک آرتز از جمله بازی جدید Need for Speed و EA Sports F1 منتقل خواهند شد. بهتر است بدانید که این دومین موج تعدیل نیرو در EA طی سال جاری بوده است.

لازم به ذکر است که کدمسترز یکی از قدیمی‌ترین استودیوهای فعال در عرصه توسعه بازی‌های ریسینگ و ماشین‌رانی است که حدود پنج سال پیش توسط EA خریداری شد. این استودیو با سری بازی‌های Dirt و Grid شناخته می‌شد که البته مدت زیادی است که بازی بزرگی توسط این سازنده باتجربه عرضه نشده است.

بهتر است بدانید که در ماه‌های گذشته نیز استودیوی ریسپاون اینترتینمنت با موجی از اخراج‌ها روبرو شد و به دنبال آن، ساخت بازی جدید از جهان تایتانفال نیز کنار گذاشته شد. طبق اظهارات رئیس بخش EA Entertainment، این شرکت از این پس روی تعداد محدودی از مجموعه‌های بازی خود تمرکز خواهد کرد.




نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
guest

0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments