بازی Remnant: From The Ashes

بررسی بازی Remnant: From The Ashes

شمشیرت را زمین بگذار

1%
  • 0/10
بررسی بازی Remnant: From The Ashes ۰ ۰۵ شهریور ۱۳۹۸ بررسی بازی کپی لینک

در بین آثاری که به نحوی از سری سولز الهام گرفته‌اند، بازی Remnant: From The Ashes جزء بهترین نمونه‌ها به حساب می‌آید؛ عنوانی که کمتر کسی به موفقیت آن امید داشت.

ساخته جدید استودیوی Gunfire Games حکایت عجیبی دارد. شاید کمتر کسی بداند که این بازی، نمونه اولیه Hunt: Showdown بود که پس از بسته شدن استودیوی Vigil Games و متعاقبا کشمکش‌های حقوقی، در نهایت به اثری متفاوت تبدیل شد. سازندگان برای خلق بازی خود به سراغ آثار گوناگونی رفته‌اند و المان‌های شاخص هر یک را به امانت گرفته‌اند تا اثری متفاوت را توسعه دهند که در بین آنها Diablo و Dark Souls بیش از همه خودنمایی می‌کنند.

داستان بازی Remnant: From The Ashes نکته عجیبی ندارد که بخواهیم پیرامون آن بحث کنیم. به واسطه هجوم ریشه‌ها به سیاره‌های مختلف، آخرالزمان اتفاق افتاده است و در این بین، انسانهای کمی باقی مانده‌اند که در این بین، قهرمان داستان وارد می‌شود و بقیه ماجرا هم که نیازی به تعریف ندارد. گیمرهایی که سری سولز را تجربه کرده‌اند، می‌دانند که داستان عمیق و چندلایه جزء جداناپذیر این مجموعه به حساب می‌آید؛ موضوعی که Gunfire Games به هیچ وجه از پس آن برنیامده و از این حیث، محصولی دم دستی و پیش پا افتاده را به خورد مخاطب می‌دهد.

اوضاع در بخش گرافیک تا حدودی متفاوت است و به لطف موتور گرافیکی Unreal Engine 4 تصاویر با کیفیتی را می‌بینیم که هرچند ایرادهایی را می‌توان بر آنها وارد دانست، اما گیمر را تا حدود زیادی راضی نگه می‌دارند. یکی از مشکلاتی که تمامی عناوین ساخته شده توسط Unreal Engine به آن دچار می‌شوند، بارگذاری دیر هنگام تکسچرها است که این موضوع برای بازی Remnant: From The Ashes هم صدق می‌کند. بارها پیش می‌آید که پس از بارگذاری اولیه محیط، به یکباره با تصاویر بی‌کیفیتی مواجه شوید که پس از دو سه ثانیه، شمایل اصلی خود را پیدا می‌کنند.

اگر از جنبه فنی عبور کنیم، به جلوه‌های هنری می‌رسیم که از نقاط درخشان بازی به شمار می‌آید. هرکدام از محیط‌ها و سیاره‌هایی که مشاهده می‌کنید، رنگ‌بندی‌های منحصر به فردی دارند که به آنجا شخصیت مجرایی می‌بخشد. با این وجود، شباهت «زمین» به محیط‌های سری Darksiders غیرقابل انکار است و همین موضوع برای آن دسته از گیمرهایی که این عنوان را تجربه کرده‌اند، زیاد از حد به چشم می‌آید.

یکی از مشکلاتی که تمامی عناوین ساخته شده توسط Unreal Engine به آن دچار می‌شوند، بارگذاری دیر هنگام تکسچرها است که این موضوع برای بازی Remnant: From The Ashes هم صدق می‌کند

طراحی دشمنان بازی هم از نقاط مثبت بازی Remnant: From The Ashes است و در بخش باس فایت‌ها می‌توان اوج کار آرتیست‌ها را مشاهده کرد. باس‌ها متنوع و پر از جزئیات هستند و مخاطب را به تحسین وامی‌دارند. اگر برای بار اول این عنوان را تجربه می‌کنید، بعضی از باس‌ها را نخواهید دید زیرا هنگامی که در نقطه‌ای از بازی، یک باس خاص را ببینید، نمونه مشابه آن از بازی حذف می‌شود که سبب می‌شود برای مشاهده همه باس‌ها، بازی را حداقل دوبار به اتمام برسانید.

Remnant: From The Ashes
نمونه‌ای از تکسچرهای بی‌کیفیت که ضعف بازیسازان را در خلق گرافیک فنی درخور نسل هشتم، نشان می‌دهد

یکی از نکاتی که نمی‌توان از کنار آن به سادگی عبور کرد، موسیقی‌های شنیدنی هستند که به هنگام مبارزه با باس فایت‌ها پخش می‌شوند. این قطعات اگرچه تعداد کمی دارند ولی از لحاظ تکنیکی، به خوبی دراماتیزه شده‌اند و بازیکن به خوبی با آنها ارتباط برقرار می‌کند. در بخش صداگذاری هم با اثری مواجهیم که به خوبی افکت سلاح‌ها و حتی صداهای دشمنان را پیاده سازی کرده است. متاسفانه جهت صداها و میزان نزدیک یا دور بودن اصوات دقیق تعریف نشده‌اند و به واسطه زاویه دوربین بازی – که روی شانه است – زیاد پیش می‌آید که ضربه‌هایی دریافت کنید که روی آنها کنترلی ندارید.

گیم پلی بازی Remnant: From The Ashes یکی از معدود بخش‌هایی است که می‌توان به آن نمره کامل داد. تجربه یک بازی که فرمول سری سولز و دیابلو را در هم بیامیزد و آن را به صورت شوتر تحویل دهد، بدون شک لذت بخش و فراموش نشدنی خواهد بود. بازیکن می‌تواند کلاس کاراکتر خود را از میان ۳ گزینه انتخاب کند که بیشتر میان توانایی‌های دور و نزدیکشان تفاوت وجود دارد. سلاح‌ها تنوع قابل قبولی دارند و علاوه بر آنچه از ابتدا در اختیارتان قرار می‌گیرد، به تجهیزات جذاب و متنوعی دسترسی پیدا خواهید کرد. بعضی از سلاح‌ها با از بین بردن باس‌ها به دست می‌آید و بعضی دیگر با انجام حرکتی خاص به هنگام مبارزه.

با از پا درآوردن باس‌ها، می‌توانید سلاح‌های قدرتمندی را به دست آورید

چنین موردی به ارزش تکرار بازی می‌افزاید و اگر وضعیت ایجاد شدن تصادفی دانجن‌ها را هم در نظر بگیریم، با یک عنوان بسیار خوب در بخش گیم‌پلی مواجه می‌شویم که شایستگی‌های زیادی دارد. ایجاد شدن تصادفی دانجن‌ها یکی از عواملی است که سبب می‌شود بعضی از سرزمین‌ها را به طور کامل از دست بدهید. چنین عاملی سبب شد تا به شخصه بازی را از نو آغاز کرده و در این راه، دشمنان و سرزمین‌های متفاوتی را کشف کنم.

گیم پلی بازی Remnant: From The Ashes یکی از معدود بخش‌هایی است که می‌توان به آن نمره کامل داد

اگر بخواهید با قدرت بیشتری جلو بروید، نیاز دارید تا خود را به Mod Power تجهیز کنید که سبب می‌شوند تا در طول مبارزات، قابلیت تیراندازی ثانویه به دست آورید. این توانایی‌ها به هنگام مبارزات سنگین و نفس‌گیر، به شدت به کار می‌آیند و می‌توانند سرنوشت باس فایت‌ها را مشخص کنند. در این بین فقط ای کاش علاوه بر طراحی ظاهری، مبارزه با غول‌های بزرگ هم فرمول مشخص و جذابی داشت زیرا بازیکن به غیر از از پا درآوردن ده‌ها دشمن به نسبت ضعیف که تنها وظیفه پرت کردن حواس شما از باس مورد نظر را دارند، کار دیگری ندارد و این مورد روی روند بازی تاثیر منفی دارد.

در نهایت باید گفت که بازی Remnant: From The Ashes اثر قابل احترامی است که با قیمت ۴۰ دلاری‌اش، می‌تواند توجه بازیکنان علاقه‌مند به سری سولز را به سمت خودش معطوف کند و حتی طرفداران شوتر سوم شخص را هم راضی نگه دارد؛ اثری که برای رایانه‌های شخصی، پلی استیشن ۴ و ایکس باکس وان منتشر شده است.


8 عالی
بازی Remnant: From The Ashes اثر قابل احترامی است که با قیمت ۴۰ دلاری‌اش، می‌تواند توجه بازیکنان علاقه‌مند به سری سولز را به سمت خودش معطوف کند و حتی طرفداران شوتر سوم شخص را هم راضی نگه دارد؛ اثری که شاید کمتر کسی انتظار داشت که موفق باشد.
  • گرافیک هنری جذاب
  • موسیقی‌های شنیدنی و درگیر کننده
  • مبارزات هیجان انگیز که هیچوقت تکراری نمی‌شود
  • داستان سطحی
  • گرافیک فنی نه چندان خوب
  • فرمول مبارزه با باس‌ها

مطالب مرتبط

دیگران نیز خوانده‌اند

نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments